Brocade partner Data Matters creëert nieuwe clouddienst voor content archivering met behulp van Brocade switching, firewalling en loadbalancing

Met Strongroom is uw content maximaal beschermd tegen schadelijke invloeden van buiten, en blijft uw waardevolle content onveranderd en toegankelijk.

 

Waar wordt Strongroom voor gebruikt?

Wanneer wetgeving of bedrijfsbeleid erom vraagt dat uw content altijd beschikbaar blijft en beveiligd is, dan is Strongroom de oplossing. Strongroom draait op standaardprotocollen (REST API). Daardoor is het geschikt voor iedere (software)oplossing voor overheids- en bedrijfsdata en voldoet u aan alle normen en regelgeving.

 

Strongroom wordt onder meer voor de volgende toepassingen gebruikt:

 • e-depot;
 • (research) data repository;
 • e-mail archivering;
 • file archivering;
 • geodata;
 • audio/video/surveillance;
 • Filenet, Documentum, Alfresco, Sharepoint, SAP, etc.

 

U kunt Strongroom ook binnen hybride omgevingen beheren; de helft van uw content staat in uw eigen data center, en u gebruikt Strongroom voor objectreplicatie. Ook is Strongroom geschikt voor het uitfaseren van oude applicaties.

 

Wat heeft Strongroom te bieden?

In Strongroom combineert Data Matters best of breed ICT-technologie in één clouddienst. Het is een integratie van ICT oplossingen van gerenommeerde leveranciers:

 

 • Hitachi Data Systems(HDS) met Hitachi Content Platform(HCP voor archiefopslag, data-integriteit en geavan­ceerde zoektechnologie;
 • Star Storage met SEAL (Secure Electronic Archiving Library) voor content ingest, metadatabeheer en raadpleging
 • Brocade met switching, firewall en load balancing technologie voor dataconnectiviteit en beveiliging

 

Strongroom wordt als clouddienst vanuit ISO27001 gecertificeerde Nederlandse data centers (KPN/XS4ALL) aange­boden. Strongroom betekent duurzame archivering en duurzame toegankelijkheid van al uw waardevolle content.

 

Wat zijn de belangrijkste voordelen van Strongroom voor uw organisatie?

 • U hoeft niet te investeren in hardware, software en beheer.
 • U voldoet aan wet- en regelgeving voor het bewaren, beschikbaar stellen en beveiligen van uw content – zowel voor uw klanten als voor uw medewerkers.
 • U realiseert duurzaamheid in het kwadraat – uw content staat op energiezuinige systemen in data centers, die groene energie gebruiken.
 • U bespaart kosten op uw ICT door de toepassing van het ABC concept – archive first, back-up less en consolidate more.

Strongroom is een 100% Nederlandse clouddienst

Strongroom is een dienst van Data Matters, een Nederlands bedrijf met meer dan 15 jaar expertise op het gebied van duurzame archivering en informatiebeheer. Strongroom bewaart uw waardevolle content op systemen in ISO-gecertificeerde, fysiek beveiligde Nederlandse data centers. Bovendien sluit u een Nederlandstalige diensten-overeenkomst die is gebaseerd op Nederlands recht.

 

Kosten en contracten

 • Keuze uit een contract met een looptijd van 3 of 5 jaar.
 • Kosten worden per jaar worden berekend op basis van het aantal TBs, de gewenste diensten en het gebruik van bijbehorende tools voor ingest, beheer en raadpleging.
 • Diensten van Data Matters voor implementatie, training en begeleiding, functioneel beheer, etc. De diensten worden via een adviesurenkaart verrekend.

 

Data Matters: al meer dan 15 jaar expert in duurzame archivering en informatiebeheer

Data Matters is al 15 jaar expert in duurzame archivering en duurzaam informatiebeheer. In ons bedrijf combineren we kennis van processen, documentcreatie, archivering en technologie met een stevige portie praktijkervaring. In ons team van experts hebben we alle kennis en ervaring gebundeld om digitaliserings- en archiveringstrajecten in de volle breedte te begeleiden. Daarmee garanderen we een duurzame archivering en informatiebeheer voor al uw content. Want: de toekomst van uw data begint vandaag.

Meer informatie: Bel of mail naar Paul Schindeler, T. 020-6452393 M. strongroom@datamatters.

Over Brocade

De netwerkoplossingen van Brocade (NASDAQ: BRCD) helpen ‘s werelds grootste, toonaangevende organisaties hun netwerken te transformeren in innovatieve bedrijfsplatforms. Met oplossingen voor gedecentraliseerde datacenters in zowel de publieke als de private sector, is Brocade toonaangevend in de industrie bij het overstappen naar netwerken met New IP-infrastructuren die een vereiste zijn in het huidige tijdperk van digitale business. (www.brocade.com).

© 2017 Brocade Communications Systems, Inc. Alle rechten voorbehouden.